Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / INSTÄLLT! Kartan över oss - Kulturhuset Komedianten

INSTÄLLT! Kartan över oss - Kulturhuset Komedianten

En existentiell hörlursvandring genom ditt inre landskap

Tiden är inne, platsen är här. Stormarna rider oss och den inre kompassnålen snurrar. Har vi gått vilse eller är på väg att hitta rätt? En konstant av röster kivas om vi närmar oss Jordens kant eller redan trillat över den. En kamp om redan existerande kartor. Kanske behöver vi en ny?

För första gången bjuder Riksteatern in till en GPS-programmerad ljudpromenad i landsomfattande format. Kartan över oss är en existentiell hörlursvandring genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Genom att gå till olika offentliga platser på den egna orten växer kartan och berättelsen. Du väljer själv väg. Spelplatsen är din hemort, där vi tillsammans ritar kartan över oss.

Det konstnärliga teamets medlemmar Lisa Färnström, Joakim Rindå och Hampus Norén känns igen från tidigare produktioner som "Nationalparken", "Run for your life", "När vi träffade varann", "Landet Inuti", "Den svenska demokratins historia", "Sång till välfärden", "Några av oss", "Fäboland", "Vi som bor här" och "Domedagen™ – en trallvänlig talkshow". "Kartan över oss" blir första gången de arbetar i denna konstellation.

För att uppleva verket använder du din egen mobil och egna lurar. Mobilen behöver ha tillgång till internet och GPS.

"Kartan över oss" är jubileumsföreställningen som avslutar Riksteaterns två tematiska spår "Demokratins gränser" och "Människa och natur".

Plats, ort och tid

Kulturhuset Komedianten

Lördag 25 april 2020 kl 15.00-16.30

Varbergs teater
Engelbrektsgatan 5
432 41 Varberg
Hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Telefonnummer 0736-99 12 65
E-post varbergs.tf@seaside.se

Senast ändrad: 2020-03-17