Dölj meddelandet
Vi måste alla hjälpas åt att minska smittspridningen av covid-19. Här hittar du de råd och rekommendationer som gäller för besökare.
Läs mer
Choose language
Other:

Öströö Fårfarm

Öströö har en brännvinskällare från 1700-talet där man i en unik miljö kan bli serverad både kaffe och mat. Under vintern, tidig vår eller kalla och regniga dagar är det mysigt att kura i den ombonade brännvinskällaren.

På sommaren ska man dock passa på att ta en lunch eller fika i Café fårhagen där man får med sig en picknick-korg från caféet. Välj ut ett mysigt bord i grönskan för att avnjuta i sällskap av fågelkvitter. Prestigefyllda White Guide har testat Öströös café och här kan du läsa deras fina ord om smörgåsarna, fikan och ostkakan.länk till annan webbplats

Innan hemfärd är ett besök i Köttboden ett måste. Det är en delikatessbutik mitt på gården som bara den är en upplevelse i sig. När du handlar här är det första gången som köttet lämnar gården. Eftersom fåren växer upp, slaktas och säljs på samma plats ger det löfte om en bättre djuromsorg och bättre kvalitet.

Öströö Fårfarm
Öströö Gård
432 77 Tvååker

E-post: info@ostroofarfarm.com
Telefonnummer: 0340 - 450 36Senast ändrad: 2020-05-19